Skip to content Skip to footer

✔ Gecertificeerde producten

✔ De nieuwste behandelingen

✔ Begeleiding van begin tot eind

Als het gaat om cosmetische behandelingen, wilt u alleen het beste. U zoekt een ervaren expert die precies begrijpt wat u nodig heeft. Iemand die luistert naar uw wensen en deze vertaalt naar een resultaat dat niet alleen mooi, maar ook natuurlijk oogt. Vertrouw op Van Dijk Clinic in Amersfoort, een plek waar vakmanschap en persoonlijke aandacht samenkomen.

Bent u opzoek naar een cosmetische behandeling?

ooglidcorrectie

Specialist in diverse cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen zijn de manier om het uiterlijk te krijgen dat u wenst. Bij ons heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een botoxbehandeling om uw fronslijnen te verzachten. Wilt u volume terugbrengen waar dat verloren is gegaan? Dan kiest u voor fillers. Om haaruitval en huidveroudering tegen te gaan, boekt u een PRP-behandeling. Daarnaast bieden we nog meer behandelingen aan. Bij elke ingreep staat uw welzijn uiteraard voorop, want wij begeleiden u van intake tot nazorg. En het resultaat? Een frissere, jongere uitstraling die nog steeds ‘u’ is. Wij werken bovendien uitsluitend met professionele artsen met een BIG-registratie die lid zijn van NVCG. Ook bent u bij onze cosmetische kliniek verzekerd van kwalitatief hoogwaardige, gecertificeerde producten.

Plan uw afspraak in

Wacht niet langer met het nastreven van de beste versie van uzelf. Een persoonlijke aanpak, expertise en een veilige omgeving zijn slechts één afspraak verwijderd. Trakteer uzelf op de deskundigheid van Van Dijk Clinic en ervaar het verschil dat professionaliteit kan maken voor cosmetische behandelingen. Maak vandaag nog uw afspraak en begin aan een verfrissende reis naar schoonheid en zelfvertrouwen.

Wij zijn gesloten van 7 tot 10 december
This is default text for notification bar