Skip to content Skip to footer
TARIEVEN

Injectables

Botuline Toxine Type A
Hyaluronzuur filler behandelingen

Lipolaser

Vanaf januari 2025 wordt het tarief voor een Lipolaser behandeling verhoogd naar €2000,-

TCA Peeling

Een krachtige peeling voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

PRP Behandeling

Behandeling tegen haaruitval & huidveroudering met behulp van uw eigen plasma.

P-Shot®

De P-Shot®, ook bekend als de Priapus Shot (vernoemd naar de Griekse God van voortplanting en seksuele gezondheid), maakt gebruik van PRP-therapie om eventuele erectiestoornissen te behandelen en op natuurlijke wijze de prestaties van de penis te verbeteren.

Philart

Philart is een skinbooster die ervoor zorgt dat jouw huid elastischer en steviger wordt. Het is een effectieve behandeling tegen diverse tekenen van veroudering zoals rimpels, pigmentatie, dehydratie en grove poriën.

Complicatiespreekuur

Het komt regelmatig voor dat clienten bij ons aankloppen nadat elders hyaluronzuur filler behandelingen, helaas niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Bij ons kunt u op het complicatiespreekuur komen, waarin u uw situatie met onze arts bespreekt. We nemen uw medische geschiedenis door, voeren een lichamelijk onderzoek met echo uit en verstrekken duidelijke informatie over mogelijke behandelingsopties, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken voor uw herstel.

Lipofilling

Met lipofilling krijgt uw gezicht extra volume dankzij lichaamseigen vet.

traangoot, kaaklijn, neus,neus lippen plooi lippen, marionet lijnen, handen

Januari 2024. *Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken. Per september 2024 gaat een tariefswijziging in. Afspraken gemaakt voor september 2024 blijven ongewijzigd.