Skip to content Skip to footer

Ons team probeert altijd elke dag opnieuw te streven naar een optimaal resultaat en een excellente service. Mocht u toch ergens niet helemaal blij of tevreden mee zijn willen wij dat heel graag horen. Klachten nemen wij in elke vorm en mate serieus, omdat wij altijd streven naar het realiseren van kwaliteitsverbetering.

Wij vinden het prettig als u een klacht ervaart dit kenbaar maakt bij uw behandelend arts. Hij/zij probeert in samenspraak met u een gepaste oplossing te vinden en u alsnog naar tevredenheid te helpen. U kunt  uw klacht kenbaar maken via  het klachtenformulier in te vullen onderaan deze pagina, Wij proberen uiterlijk binnen 2 weken uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Mocht het voorkomen dat de geboden oplossing niet naar wens is en u alsnog ruimte voor verbetering ziet, verzoeken wij u vriendelijk uw klacht schriftelijk kenbaar te maken en in te dienen via klacht@vandijkclinic.nl. Wij zullen u vervolgens in contact brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) zijn wij aangesloten bij een klachten en geschillenregeling.

  • Uiteraard kunt u ook een melding ter verbetering indienen. De receptie helpt u hier graag mee verder en/of mail naar info@vandijkclinic.nl

De rol van een klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionaris treedt op als bemiddelaar en ondersteund u verder in het klachtenproces. U kunt hier terecht met al uw vragen, bevindingen en opmerkingen. Een klachtenfunctionaris behandeld uw klacht vertrouwelijk en zal hierbij hoor- en wederhoor toepassen. Als alles met elkaar afgestemd en duidelijk is gaat u samen met de klachtenfunctionaris op zoek naar een gepaste oplossing.

De eerste optie hierbij is meestal klachtenbemiddeling. U kunt hierbij zelf aangeven of u hiervoor open staat. Het uiteindelijk doel is om nader tot elkaar te komen en de relatie met uw behandelend arts te herstellen.

Geschil

Wij hopen altijd met u een weg te zoeken waarbij we elkaar weer kunnen vinden.

Mocht dit helaas niet zo zijn, spreken we niet meer van een klacht maar van een geschil. De klachtenfunctionaris kan u hiermee begeleiden. Wij hopen oprecht dat het niet zo ver komt. Naast het feit dat het vaak gepaard gaat met kosten, zijn het tijdrovende zaken en kost het voor beide partijen denkelijk veel negatieve energie.

Klachtenformulier van Dijk Clinic B.V.