Skip to content Skip to footer
Team-van-DIjk-Clinic
Ons verhaal

Team van Dijk Clinic

Van Dijk Clinic maakt cosmetische zorg bereikbaar zodat u zich beter voelt in uw eigen lichaam en uw zelfvertrouwen verhoogt. Daarvoor werken wij uitsluitend met een team van deskundige artsen die uw wensen met passie voor het vak en toewijding realiseren. In onze cosmetische kliniek ligt alle focus op de klant. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te kiezen voor een medisch cosmetische behandeling.

Wij zijn dankbaar u te mogen helpen in dit proces. Vanaf uw intake tot de nacontrole zorgen we voor de best mogelijke persoonlijke begeleiding. Verwacht bij Van Dijk Clinic een professionele benadering, transparant advies en efficiënte behandelingen waarvoor enkel de beste producten en innovatieve apparatuur worden gebruikt door een team van deskundige cosmetische artsen die in hun vak verstaan.

Onze visie

Van Dijk Clinic is opgericht vanuit het gedachtegoed om hoogwaardige kwaliteit, specialistisch medische behandelingen én eerlijke tarieven te combineren. Wij vinden namelijk dat deze drie pijlers onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn en het één niet ten koste mag gaan van het ander. Van Dijk Clinic biedt medisch specialistische zorg van kwalitatief hoog niveau, waarbij de cliënten voorzien worden van een optimale facilitaire service.
BIG-nummer: 09924873101

Drs. K. Bulgaç

Van Dijk Clinic heeft een team aan zich verbonden van deskundige cosmetisch geneeskundigen die een BIG registratie en meerdere jaren ervaring in het medisch cosmetisch vakgebied hebben. Met hun kennis en kunde hebben ze al een flink aantal mensen naar alle tevredenheid behandeld. De hoofdarts van Van Dijk Clinic is bovendien internationaal Aptos Threading trainer en is een veelgevraagd arts voor internationale trainingen op dit vakgebied. Als vooraanstaand specialist van de cosmetica en plastische chirurgie branche verstaat hij zijn vak als geen ander en bent u in goede, deskundige handen om uw wens om te zetten in een verbluffend resultaat. 

BIG-nummer: 49913277601

Dr. F. Fantozzi

Dr Fabio Fantozzi, opgeleid tot plastisch chirurg in Italie en Brazilië, streeft samen met de cliënt naar het optimale resultaat waarbij de esthetische harmonie van het lichaam gewaarborgd blijft. Gedurende zijn carrière is dr. Fantozzi tevens een graag geziene gast op lezingen en congressen, en vervult hij tevens een rol als voorzitter van de ACEIP. Bovendien is hij voortdurend bezig met vergaren van nieuwe kennis en innoveren, waarbij hij eigenhandig een aantal behandeltechnieken heeft ontwikkeld. Hij heeft dan ook vele publicaties op zijn naam staan.
Onze samenwerking met Drs. Fantozzi bestaat uitsluitend uit een adviserende rol, waarbij een kosteloos consult geagendeerd kan worden. Drs. Fantozzi opereert met zijn eigen medische team voornamelijk in Italië en is hierdoor ook volledig zelfstandig en verantwoordelijk.
BIG-nummer: 29911320101

Drs. R. van der Boog

Na zijn studie geneeskunde in Leiden is drs. van der Boog enkele jaren werkzaam geweest als arts op de afdelingen interne geneeskunde en Spoed Eisende Hulp. Naast de huidige werkzaamheden bij Van Dijk is drs. van der Boog sinds 2015 ook nog werkzaam als huisarts in de regio Amersfoort. 

“Omdat ik ook als huisarts ben opgeleid vind ik het belangrijk dat cliënten goed geïnformeerd worden en tot een goede keuze voor een behandeling komen. Door tijdens een uitgebreid consult een bredere kijk te hebben op de wensen van een client kunnen wij samen een passend behandelplan opstellen wat tot een natuurlijk resultaat leidt.” 

BIG-nummer: 49928536901

Drs. R. Bandraz

Dr. Bandraz heeft zijn carrière als professioneel voetballer ingeruild en is nu werkzaam als arts in de medisch cosmetische wereld. Hij is afgestudeerd in Geneeskunde en heeft daarnaast ook zijn master Farmacie behaald. Bovendien volgt hij een opleiding tot anesthesioloog in het UMC. Dr. Bandraz spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels, Duits en Farsi.

Caroline Houben

Caroline is een cosmetisch specialist met meer dan 12 jaar ervaring in de medisch-cosmetische branche. Met haar uitgebreide kennis en expertise biedt ze een algemeen consult aan voor cliënten. Tijdens het consult zal zij u volledig adviseren over uw gewenste behandeling, de verwachtingen, de voorbereiding en de nazorg. Bovendien zal zij al uw vragen naar beste weten beantwoorden en kunt u de sfeer in de kliniek ervaren. 

Daarnaast fungeert Caroline als uw vaste aanspreekpunt, zodat u altijd weet waar u terecht kunt voor advies en/of nazorg. Met haar professionele begeleiding en expertise, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

Voorafgaande de behandeling wordt u volledig geïnformeerd over het traject door de cosmetisch specialist. Nadien zal u medisch beoordeeld wordt door de arts in de door uw gewenste vorm. Hierbij moet u denken aan een fysieke afspraak of door middel van een videoconsult, waarin tevens de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Voordelen:

 • Kortere wachttijd van het moment van consult tot een eventuele behandeling 
 • Vast aanspreekpunt van de voorbereiding tot en met de nazorg
 • Uitgebreid advies
 • Ervarenheidsdeskundige

Consulten voor behandelingen:

 • lipolaser
 • oogleden
 • injectables
 • lipofilling
 • draadlift
 • TCA
 • PRP.

* het is helaas niet altijd mogelijk om op dezelfde dag een consult te voeren met de arts. Houd hier rekening mee om eventuele teleurstelling te voorkomen.