Skip to content Skip to footer
424786242
Ons verhaal

Team van Dijk Clinic

Van Dijk Clinic maakt cosmetische zorg bereikbaar zodat u zich beter voelt in uw eigen lichaam en uw zelfvertrouwen verhoogt. Daarvoor werken wij uitsluitend met een team van deskundige artsen die uw wensen met passie voor het vak en toewijding realiseren. In onze cosmetische kliniek ligt alle focus op de klant. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te kiezen voor een medisch cosmetische behandeling.

Wij zijn dankbaar u te mogen helpen in dit proces. Vanaf uw intake tot de nacontrole zorgen we voor de best mogelijke persoonlijke begeleiding. Verwacht bij Van Dijk Clinic een professionele benadering, transparant advies en efficiënte behandelingen waarvoor enkel de beste producten en innovatieve apparatuur worden gebruikt door een team van deskundige cosmetische artsen die in hun vak verstaan.

Onze visie

Van Dijk Clinic is opgericht vanuit het gedachtegoed om hoogwaardige kwaliteit, specialistisch medische behandelingen én eerlijke tarieven te combineren. Wij vinden namelijk dat deze drie pijlers onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn en het één niet ten koste mag gaan van het ander. Van Dijk Clinic biedt medisch specialistische zorg van kwalitatief hoog niveau, waarbij de cliënten voorzien worden van een optimale facilitaire service.
BIG-nummer: 09924873101

Drs. Kevin Bulgaç

Van Dijk Clinic heeft een team aan zich verbonden van deskundige cosmetisch geneeskundigen die een BIG registratie en meerdere jaren ervaring in het medisch cosmetisch vakgebied hebben. Met hun kennis en kunde hebben ze al een flink aantal mensen naar alle tevredenheid behandeld. De hoofdarts van Van Dijk Clinic is bovendien internationaal Aptos Threading trainer en is een veelgevraagd arts voor internationale trainingen op dit vakgebied. Als vooraanstaand specialist van de cosmetica en plastische chirurgie branche verstaat hij zijn vak als geen ander en bent u in goede, deskundige handen om uw wens om te zetten in een verbluffend resultaat. 

BIG-nummer: 49913277601

Dr. Fabio Fantozzi

Dr Fabio Fantozzi, opgeleid tot plastisch chirurg in Italie en Brazilië, streeft samen met de cliënt naar het optimale resultaat waarbij de esthetische harmonie van het lichaam gewaarborgd blijft. Gedurende zijn carrière is dr. Fantozzi tevens een graag geziene gast op lezingen en congressen, en vervult hij tevens een rol als voorzitter van de ACEIP. Bovendien is hij voortdurend bezig met vergaren van nieuwe kennis en innoveren, waarbij hij eigenhandig een aantal behandeltechnieken heeft ontwikkeld. Hij heeft dan ook vele publicaties op zijn naam staan.
Van 10 t/m 23 mei zijn wij gesloten. Vanaf 24 mei bent u weer van harte welkom!
This is default text for notification bar