Skip to content Skip to footer

Van Dijk Clinic is gespecialiseerd in een selectief aantal medisch cosmetische behandelingen waarmee met een kleine ingreep een mooie, natuurlijke uitstraling gerealiseerd wordt. Hoewel ouder worden een dankbaar geschenk is, verandert het ook ons lichaam en onze kijk op hoe we eruit willen zien. Kleine ingrepen kunnen een grote impact hebben over hoe u over uw lichaam denkt en voelt. Ze zorgen voor een grote dosis zelfvertrouwen en benadrukken uw natuurlijke schoonheid, zodat u straks weer met een trots gevoel de kliniek uitstapt!   

Aptos Threading

Een Aptos draadjeslift behandeling verstevigt de huid en zorgt voor een liftend effect.

Botuline Toxine (Botox)

Behandeling om ongewenste rimpels in het gezicht tijdelijk te verzachten of te verwijderen.

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur filler behandeling voor meer volume, huidversteviging en hydratatie.

Lipofilling

Met lipofilling krijgt uw gezicht, borsten of billen extra volume dankzij lichaamseigen vet.

Lipolaser

Een laserbehandeling om overtollig vet weg te smelten en huidcellen te verstevigen.

Ooglidcorrectie

Met een ooglidcorrectie worden de hangende oogleden of wallen gecorrigeerd.

PRP behandeling

Behandeling tegen haaruitval & huidveroudering met behulp van uw eigen plasma.

TCA Peeling

Een krachtige peeling voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

Gespecialiseerd in cosmetische behandelingen

Van Dijk Clinic is gespecialiseerd in het uitvoeren van een zevental verschillende medische cosmetische behandelingen. Injectables die in een paar minuten tijd een grote impact hebben op uw uitstraling en zelfvertrouwen en kunnen zorgen voor een groots resultaat. Naast injectables is Van Dijk Clinic gespecialiseerd in lipofilling, TCA peeling, lipolaser en Aptos Threading en biedt de kliniek daarmee verschillende mogelijkheden om de huid te verjongen en/of te verbeteren. 

De artsen van Van Dijk Clinic

Wij werken uitsluitend met vakkundig medisch personeel, cosmetische geneeskundigen met een BIG registratie en meerdere jaren ervaring hebben op het medisch cosmetisch vakgebied. Onze artsen hebben hun voetsporen in het vak ruimschoots verdiend en kunnen daardoor het best mogelijke resultaat bij u realiseren. De hoofdarts is eveneens internationaal Aptos Trainer en wordt veel gevraagd voor het geven van internationale trainingen in dit vakgebied. 

Help! Ik weet niet welke cosmetische behandeling ik nodig heb.

Wilt u graag een cosmetische verandering realiseren omdat uw oogleden hangen, u een fronsrimpel heeft die u onnodig nors maakt of omdat de lijnen om uw mond u een ouder gezicht geven dan u zich daadwerkelijk voelt? Boek vrijblijvend een intake met een van onze deskundige artsen. Tijdens de intake gaat u samen om de tafel voor een analyse en om uw wensen door te spreken. De arts vertaalt deze naar de mogelijkheden die er zijn en welk behandelplan daarbij past. Dankzij de kennis en kunde kan de arts naar het algehele plaatje kijken en inschatten wat nodig is om een optimaal resultaat te behalen.