Skip to content Skip to footer

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur filler behandeling

Hyaluronzuur fillers behandeling

Hyaluronzuur fillers creëren meer volume in een specifieke zone van het gelaat. De hyaluronzuur filler wordt via een injectie in de huid gespoten en wordt door onze artsen gebruikt voor: rimpels opvullen, volume in een specifieke zone vergroten of de structuur verbeteren van bijvoorbeeld de kin, wangen of lippen.
Wat is een hyaluronzuur filler?
Onze fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit wordt in de huid geïnjecteerd om de vorm en structuur van het gelaat te verbeteren. Hyaluronzuur is een suiker molecuul die door uw eigen lichaam wordt aangemaakt en van nature zorgt voor een soepele huid. Het gehalte hyaluronzuur wordt in uw lichaam naarmate u ouder wordt minder, waardoor het gezicht verandert en tekenen van huidveroudering ontstaan. Met een hyaluronzuur injectie krijgt het lichaam weer een boost.

Filler behandeling met hyaluronzuur bij Van Dijk Clinic

De artsen van Van Dijk Clinic gebruiken uitsluitend veilige, tijdelijke fillers. Deze hebben een basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de huid soepel en veerkrachtig maakt en ook door het lichaam vanzelf afgebroken wordt. Naarmate we ouder worden, neemt deze stof van nature af waardoor rimpels en groeven ontstaan. De filler kan op snelle en doeltreffende wijze probleemzones vullen en weer een jonge, frisse uitstraling creëren of zones zoals lippen vergroten.

De artsen van Van Dijk Clinic gebruiken hyaluronzuur fillers om een jonge, frisse uitstraling te realiseren. Tijdens het persoonlijke consult vertalen we met een eerlijk advies van onze artsen uw wens naar een passende en doeltreffende behandeling. 

Veelgestelde vragen

Een hyaluronzuur filler wordt door onze artsen gebruikt om de huid meer volume te geven. Daardoor kunnen rimpels en plooien opgevuld worden, structuren of vormen aangepast of zones zoals de lippen vergroot of de kaaklijn benadrukt. 

 

We gebruiken hyaluronzuur filler behandelingen om verschillende zones van het gelaat te verbeteren. Hiervoor gebruiken we uitsluitend tijdelijke en veilige fillers van het merk Saypha. Een bekend A-merk dat al in duizenden medisch cosmetische behandelingen wereldwijd gebruikt is. We streven naar een langdurig resultaat waar u, afhankelijk van uw levensstijl, circa een half jaar tot een jaar plezier van heeft. Na deze periode is het mogelijk om een nieuwe behandeling met hyaluronzuur injecties te ondergaan die de huid weer kan opfrissen.

 

We gebruiken de fillers in bekende probleemgebieden die door volumeverlies zorgen voor een oudere uitstraling. Het hyaluronzuur wordt in het probleemgebied geïnjecteerd om volume en structuur aan te brengen. Fillers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hieronder volgt een overzicht van de behandelingen: 
• Hyaluronzuur fillers in de lippen
• Hyaluronzuur fillers in de jukbeenderen
• Hyaluronzuur fillers in de neus-lippenplooi
• Hyaluronzuur fillers in de traangootjes
• Hyaluronzuur fillers in de neus
• Hyaluronzuur fillers in de kin/kaaklijn
• Hyaluronzuur fillers in de handen

• Hoe wordt de behandeling uitgevoerd? Via een injectie
• Welk product wordt gebruikt? Hyaluronzuur van Saypha
• Hoe lang duurt de behandeling? Enkele minuten
• Hoe lang blijven fillers zitten? Gemiddeld 9-12 maanden
• Wat kosten fillers? 1 ml kost €240

De prijzen van de fillers zijn afhankelijk van de zone waarvoor ze gebruikt worden en de hoeveelheid die nodig is. Tijdens de intake worden de precieze kosten met u doorgesproken. Onze filler behandelingen starten al vanaf €200 voor 1 ml. Bekijk hier de hele prijslijst of maak direct vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult met een van onze specialisten.

Hoe ziet een filler behandeling bij Van Dijk Clinic eruit?

Fase 1: de intake
Tijdens de intake brengen we uw wensen en vragen in kaart. U maakt kennis met Van Dijk Clinic en onze behandelingen. Op basis van persoonlijk advies van onze ervaren artsen bespreken we wat nodig is om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken en nemen we de details van de behandeling met u door.

Fase 2: de behandeling
De handelingen om de filler te injecteren duren slechts enkele minuten. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door een van onze vakkundige artsen. Een filler behandeling met hyaluronzuur kan in sommige zones gevoelig zijn. Er wordt dan aangeboden om een verdovende crème of een injectie te geven. De verdoving middels injecties werkt al na enkele seconden. Als het gebied verdoofd is dan zal de arts de filler injecteren in de gewenste gebieden. Dit zijn vaak enkele kleine injecties. Soms wordt er besloten om de filler met een stompe, niet scherpe naald onder de huid te brengen. Dit noemen ze een canule. Bij zones zoals bijvoorbeeld de traangoot is deze techniek veiliger en effectiever. 
 

Fase 3: de nacontrole
Het eerste resultaat is direct na een behandeling zichtbaar en dit bouwt zich uit tot twee weken na de injecties. Fillers trekken namelijk vocht aan en moeten zich settelen, waardoor het resultaat steeds mooier wordt. Na twee weken wordt u op controle verwacht, zodat de behandelend arts de resultaten kan bekijken en doorspreken met u.