Skip to content Skip to footer

✔ Gecertificeerde producten

✔ De nieuwste behandelingen

✔ Begeleiding van begin tot eind

Lipofilling van het gezicht is de natuurlijke manier om verloren volume in uw gelaat te herstellen. Deze innovatieve behandeling gebruikt uw eigen lichaamsvet om de contouren van uw gezicht te verbeteren, en biedt een frisse, jeugdige uitstraling zonder het gebruik van synthetische stoffen. Bij Van Dijk Clinic in Amersfoort wordt u altijd behandeld door gecertificeerde artsen.

Bent u opzoek naar een behandeling voor meer volume in uw gezicht?

ooglidcorrectie

Lipofilling voor meer volume in uw gezicht

Lipofilling van uw gezicht is een genuanceerde procedure die een vakspecialist vereist. Onze BIG-geregistreerde artsen hebben jarenlange ervaring met cosmetische behandelingen en zijn getraind in de nieuwste technieken, waardoor ze in staat zijn om harmonie en balans in uw gelaat te herstellen. Door uw eigen vet te gebruiken, zorgt lipofilling voor resultaten die zowel subtiel als langdurig zijn, waarbij uw natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. U heeft ook de keuze uit behandelingen met hyaluronzuurfillers. Weet u niet wat uw voorkeur heeft? Bij onze cosmetische kliniek kunt u een adviesgesprek inplannen.

Plan vandaag nog uw consult in met een expert

Bent u er klaar voor om uzelf te trakteren op een fillerbehandeling die echt het verschil maakt? Om de tekenen van veroudering te verminderen en de jeugdige glans die u mist te herwinnen? Plan dan uw afspraak in en ontdek hoe lipofilling van het gezicht uw zelfvertrouwen kan versterken en u een hernieuwde uitstraling kan geven. Uw toekomstige zelf zal u dankbaar zijn.