Skip to content Skip to footer

PRP behandeling tegen haaruitval

PRP Behandeling haaruitval

Heeft u onlangs corona gehad? Misschien heeft u het nog niet gemerkt, maar er is een kans dat uw haar een stuk dunner is geworden door corona. Haaruitval is namelijk een mogelijke bijwerking van corona. Om uw haar weer vol en gezond te laten worden, kunt u overwegen om een PRP behandeling uit te laten voeren.

PRP behandeling voor een vollere baard

Bij mannen komt haaruitval ook voor bij hun baard. Bijvoorbeeld door het het ervaren van stress kan het zijn dat er aan de baard wordt geplukt, zonder dat u het zelf door heeft. Er ontstaan dan kale plekjes in de baard. Door een PRP behandeling worden de haarzakjes weer gestimuleerd en komen de haartjes weer tevoorschijn.

Wat is PRP behandeling?

PRP is een behandeling om uw haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan. De behandeling zorgt ervoor dat de haarzakjes weer sterker en gezonder worden. Dit door middel van uw eigen bloedplasma.

De behandeling

De behandeling begint bij het afnemen van uw eigen bloed. Vervolgens worden de buisjes met bloed voorzichtig in een speciale centrifuge geplaats. Tijdens het centrifugeren worden de rode bloedcellen en het bloedplasma van elkaar gescheiden. Het plasma is daarna klaar voor de behandeling en wordt via een dunne injectie geplaatst op het te behandelen gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Resultaat

Het wordt aangeraden om de PRP behandeling minstens 3 tot 6 keer uit te voeren. Zo krijgt u het beste resultaat.

Leave a comment