Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cat Eye draadlift: alles wat je moet weten

The cat eye is een van de meest bekende beautytrends van nu. Meerdere celebrities, waaronder Kendell Jenner en Bella Hadid, staan bekend om hun cat eye look. The cat eye wordt gecreëerd door de zogeheten draadlift techniek.

De draadlift is niet alleen om de wel bekende cat eye te creëren, maar ook om bijvoorbeeld een neuslift te creëren. En dat allemaal zónder operatie. Hoe dat kan, leggen wij hierbij uit:

Draadlift –  Aptos Threading

Allereerst beginnen we met een kosteloos consult. Daarin wordt uitgelegd wat de behandeling inhoudt en wat het resultaat wordt. Daarna heeft u de tijd om over de mogelijke behandeling na te denken. Als u het zeker weet kan een afspraak worden ingepland.

De behandeling zelf is geheel zonder narcose en de verdoving is plaatselijk. Als het gebied dat behandeld wordt verdoofd is, worden er dunne draadjes onder de huid aangebracht. Aan die draadjes zitten weerhaakjes waarmee de huid strakker wordt getrokken. Er worden geen hechtingen geplaatst waardoor dus ook geen littekens ontstaan. Na de behandeling ziet u gelijk verschil. De draadjes lossen vanzelf op na  circa 3 jaar.

Leave a comment