Skip to content Skip to footer

[Ondernemer in Beeld] Cosmetische behandelingen bij Van Dijk Clinic

[AMERSFOORT] Amersfoort wordt een medische cosmetische kliniek rijker. Vanaf 20 september is Van Dijk Clinic aan de Weverssingel geopend. Een gespecialiseerde kliniek voor de beste cosmetische behandelingen die op dit moment mogelijk zijn.

Kevin Bulgaç is cosmetisch arts en staat bij Van Dijk Clinic garant voor de hoogste kwaliteit behandelingen om iedere wens op het gebied van cosmetische verbeteringen uit te voeren. „Van Dijk Clinic is een nieuwe, cosmetische kliniek in Amersfoort en omstreken. De vestiging is een primeur zelfs. We hebben de meest moderne behandelkamers ingericht en een professioneel team staat dagelijks klaar om de gewenste behandelingen uit te voeren”, zegt Bulgaç. Hij vormt samen met Caroline Houben de basis van het team. „Onze cosmetische behandelingen begeleiden we met de meest optimale service. Een goede kwaliteit van de behandeling begint al vanaf het eerst contactmoment met de cliënt”, zegt Houben. „Vanaf dat moment staat service, het verschaffen van volledige informatie en een optimale behandeling en nazorg voor de cliënt centraal.”

HUIDVERJONGING

De cosmetische behandelingen die Van Dijk Clinic biedt, zijn gericht op de door de cliënt gewenste uitstraling. „Iedere cliënt heeft daarvoor andere redenen”, legt Bulgaç met zorg uit. „Onze werkwijze is dan ook dat we tijdens de intake heel gericht op jouw wensen ingaan en de voorwaarden bespreken. Wij informeren je over de door jou gewenste behandeling en maken inzichtelijk wat de resultaten ervan zouden kunnen zijn. Onze jarenlange ervaring leert dat de meest gewenste behandelingen gericht zijn op liften, verfrissing en filling. Veelal voor gezicht en hals. Daarvoor heeft Van Dijk Clinic mogelijkheden als Lipolaser, Botox (botuline toxine A), filler (hyaluronzuur), PRP, TCA en Aptos threading.

Een hele mooie methode om huidverjonging en huidverstrakking mee te realiseren is met Aptos Threading. Voor deze specifieke draadliftbehandeling ben ik ook internationaal trainer waarbij ik het genoegen heb cosmetische artsen op te leiden. Hiermee behalen wij ontzettend veel mooie resultaten. Bij een behandeling bij Van Dijk Clinic staat de cliënt centraal en word je van het begin tot het einde in het cosmetische proces begeleid. Ook daarna vinden wij een controle-afspraak belangrijk, omdat zo inzichtelijk wordt wat de eerste resultaten zijn.”

Het team van Van Dijk Clinic is 24 uur per dag via een telefoonnummer bereikbaar. Houben legt uit: „Je kunt met alle vragen bij ons terecht. Een cosmetische behandeling is ten slotte niet alleen een fysieke aangelegenheid, je mentale gesteldheid is zeker zo belangrijk.”

Wie graag meer wil weten over de mogelijkheden kan op de website uitgebreide informatie vinden. „Dat kan zeker maar we leggen nog veel liever persoonlijk uit wat de mogelijkheden zijn. Wij heten iedereen dan ook van harte welkom bij onze kliniek”, zegt Houben.

Bron: De Stad Amersfoort

Leave a comment