Skip to content Skip to footer

✔ Gecertificeerde producten

✔ De nieuwste behandelingen

✔ Begeleiding van begin tot eind

Injectables zijn de subtiele kunst van cosmetische verfijning, en de perfecte keuze voor iedereen die streeft naar een frisse en verjongde uitstraling. In de vertrouwde omgeving van Van Dijk Clinic in Amersfoort combineren we techniek met expertise, zodat u altijd in capabele handen bent.

Bent u opzoek naar behandeling met injectables?

ooglidcorrectie

Diverse behandelingen met injectables

Niet alle injectables zijn hetzelfde. Bij onze praktijk heeft u de keuze uit diverse soorten. Botoxinjecties verzachten fijne lijntjes in rimpels. Als u volume wilt toevoegen, kiest u voor fillers. Een andere manier om uw huid te verjongen en haargroei te stimuleren, is een PRP-behandeling. Het geheim van een succesvolle behandeling ligt in de juiste keuze voor uw specifieke behoeften. Onze specialisten hebben een uitgebreide kennis van de verschillende soorten injectables en stellen samen met u een op maat gemaakt plan op, toegespitst op uw individuele wensen en behoeften. Dankzij onze persoonlijke en professionele werkwijze kunt u ons beschouwen als de beste botoxkliniek in regio Utrecht.

Start uw behandelingstraject

Elk gezicht heeft een uniek verhaal. Bent u klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen, waarin u zich zowel van binnen als van buiten jonger voelt? Neem de controle over uw uitstraling en plan vandaag nog uw consult voor injectables. Ontdek wat de juiste cosmetische behandeling voor u kan doen en zet de eerste stap op uw reis naar een stralend uiterlijk.