Skip to content Skip to footer
Maak een afspraak bij

Dr. F. Fantozzi

Met groot genoegen kondigen wij aan dat Dr. Fabio Fantozzi naar Nederland komt om u persoonlijk te verwelkomen op 13 en 14 juni voor uw behandeling. 

Dr. Fantozzi heeft zijn expertise in Lipofilling bevestigd door het behalen van een doctoraat op dit specifieke vakgebied. Zijn toewijding aan vooruitstrevend onderzoek komt tot uiting in de tientallen wetenschappelijke artikelen die hij heeft gepubliceerd.

Awards Winnaar

Fabio Fantozzi M.D. is een internationale spreker en congresleraar.

Maak een afspraak bij

Dr. F. Fantozzi

Met groot genoegen kondigen wij aan dat Dr. Fabio Fantozzi naar Nederland komt om u persoonlijk te verwelkomen op 13 en 14 juni voor uw behandeling. Dr. Fantozzi heeft zijn expertise in Lipofilling bevestigd door het behalen van een doctoraat op dit specifieke vakgebied. Zijn toewijding aan vooruitstrevend onderzoek komt tot uiting in de tientallen wetenschappelijke artikelen die hij heeft gepubliceerd.

Awards Winnaar

Fabio Fantozzi M.D. is een internationale spreker en congresleraar.

U kunt een afspraak maken voor:

Over Dr. Fabio Fantozzi

Dr. Fabio Fantozzi, opgeleid tot plastisch chirurg in Italie en Brazilië, streeft samen met de cliënt naar het optimale resultaat waarbij de esthetische harmonie van het lichaam gewaarborgd blijft. Gedurende zijn carrière is dr. Fantozzi tevens een graag geziene gast op lezingen en congressen, en vervult hij tevens een rol als voorzitter van de ACEIP. Bovendien is hij voortdurend bezig met vergaren van nieuwe kennis en innoveren, waarbij hij eigenhandig een aantal behandeltechnieken heeft ontwikkeld. Hij heeft dan ook vele publicaties op zijn naam staan.

Meld je aan als model en bespaar op uw behandeling

Wij zijn op zoek naar twee modellen voor een binnenste schaamlipcorrectie behandeling bij Dr. Fabio Fantozzi. Als je als model een afspraak maakt, ontvang je 50% korting op de reguliere prijs vanaf € 799,-. Als u model wilt zijn voor de behandeling van de binnenste schaamlipcorrectie, stuur dan een e-mail naar caroline@vandijkclinic.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 033 – 78 50 391.

Maak direct een afspraak

U dient voorafgaand aan de behandeling een consult in te plannen. U kunt een afspraak maken via de agenda van drs. Bulgac of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 033 – 78 50 391. Bij het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling van €35 per persoon. Dit is om last-minute afzeggingen en no-shows zoveel mogelijk te voorkomen. We danken u voor uw begrip!

Onze samenwerking met Drs. Fantozzi bestaat uitsluitend uit een adviserende rol, waarbij een kosteloos consult geagendeerd kan worden. Drs. Fantozzi opereert met zijn eigen medische team voornamelijk in Italië en is hierdoor ook volledig zelfstandig en verantwoordelijk.

Van Dijk Clinic neemt geen enkele aansprakelijkheid op zich voor de behandelingen die worden uitgevoerd door Dr. Fabio Fantozzi, een hooggekwalificeerde en ervaren arts. Hoewel Van Dijk Clinic kan adviseren om advies in te winnen bij Dr. Fantozzi voor chirurgische ingrepen, ligt de volledige verantwoordelijkheid voor deze behandelingen bij hem.

Van Dijk Clinic kan nazorg bieden ter bevordering van het herstel. Tussen Van Dijk Clinic en Dr. Fabio Fantozzi kan intercollegiaal overleg plaatsvinden ter bevordering van deze nazorg en om de kwaliteit van zorg te waarborgen.